128-5 v.1.0 Tunika til piger

Denne tunika er designet med de flotteste detaljer, som gradvist træder frem, når du kigger på tunikaen. Samtidig afbalanceres designet af en tidløs enkelhed, der fremhæver det smukke håndværk.

Tunikaen er strikket top-down med raglanærmer, som samtidig også er én af opskriftens flotteste detaljer. Raglanærmerne er nemlig kombineret med den smukkeste snoning med hulmønster, som starter oppe ved skulderen og bevæger sig hele vejen ned langs kjolens side. 

Der er strikket to masker retstrik på hver side af alle snoninger. Det er en lille detalje, men den er med til at gøre tunikaen så gennemført, da tunikaens kanter også er lavet i retstrik. Da tunikaen er strikket oppefra og ned har du desuden mulighed for at justere længden.

Til denne opskrift kan du enten anvende Mayflower Easy Care Classic eller Mayflower Baby Alpaca. Vores Easy Care Classic er er en skøn garnkvalitet i ren uld, som kan garnet maskinvaskes og tørres i tørretumbler. Til sammenligning er Baby Alpaca en skøn blanding af den blødeste alpakauld, som bliver suppleret af polyamid. Tilsammen giver de to fibre en ufatteligt blød og luksuriøs kombination.

Begge garnkvaliteter fås i et skønt farveudvalg, så du kan lave lige den version af tunikaen, som du går og drømmer om. I en flot rød vil tunikaen for eksempel kunne fungere som den skønneste julekjole – eventuelt sammen med en strikket nissehue.