D103 v.1.0 Snoningshue

Snoningsteknik er én af de flotteste og mest unikke strikketeknikker – og som en ekstra bonus er det også underholdende at strikke snoninger. Teknikken kan måske virke overvældende, hvis du ikke har prøvet at strikke snoninger før, men det er faktisk ikke svært at lære, hvis du går i gang med et overskueligt projekt.

Mayflowers snoningshue er lige netop et overskueligt snoningsprojekt. Der strikkes enkle snoninger henover seks masker, og du prøver derfor både at strikke med hjælpepind foran og bag ved arbejdet.

Huen er strikket i Mayflower Molly Fine, som er en garnkvalitet i 100% letspundet uld, som er både lun og åndbar. Det letspundne betyder, at garnet er forholdsvis kraftigt, og du får derfor en tyk og dejlig varm hue, som kan bruges på årets koldeste dage.

Molly Fine er det perfekte garn til dette strikkeprojekt. Den letspundne uld giver en ekstra luftig garnkvalitet, som ikke bliver tung på trods af garnets tykkelse. Samtidig er garnet også fremragende at strikke med, da maskerne lægger sig pænt og giver nogle flotte snoninger.