LB21 v.1.0 Snemanden Simon

Mit navn er Snemanden Simon. Det er mig der står ude i sneen, efter nogle søde børn har lavet mig. Jeg er altid i godt humør og elsker at se snefnug falde ned fra himlen til jul. Honningkagemanden Henning er min bedste ven. Vi har det altid sjovt, når vi er sammen.

Den hæklede snemand er lavet i den fine Mayflower Hit-Ta-Too. Dette er en kvalitet i et bredt farvespektrum i 100 % acryl. Det perfekte garn til små fine julefigurer.

Snemanden Simon er en del af jule-tøjdyrsserien under Little Bits, og er ligesom sine venner blevet designet for Mayflower af Josefine fra Minkreativeverden.dk.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Hit-Ta-Too, hvor den hvide, sorte og orange farve er udgået af sortimentet. Som erstatning for den hvide og sorte farve anbefaler vi Farmers Yarn Acrylic, som stort set har den samme strikkefasthed. Derudover har vi brugt Mayflower Cotton 8/4 som erstatning for den orange farve. Vær blot opmærksom på, at du kan få et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.