158 v.1.0 Retrokjole til både barn og voksen

Strik en sød og enkel kjole i retrostil til dig selv og din datter.

Kjolen har flotte striber og hæklede afslutninger ved ærmerne og halsudskæringen, ligesom der laves en hæklet kant og trenser til knapper ved venstre skulder. Nederst strikkes en hulrække, og når kanten bukkes om og sys fast, giver det en fin, takket kant, når kjolen er færdig.

Kjolen strikkes nedefra og op på pind 3 mm, hvilket giver et fast resultat, da kjolen samtidig strikkes i Mayflower Cotton 8/4. Bomuldsgarnet er åndbart og ikke for varmt, og kjolen bliver derfor ideel til helårsbrug. Bomuldsgarn er desuden nemt at vaske og rengøre i det daglige. Cotton 8/4 fås i virkelig mange flotte farver, hvilket giver flere forskellige farvekombinationer, ligesom kjolen naturligvis også kan strikkes fx ensfarvet.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 1402 og fv. 1449, som minder om de udgåede farver. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.