143-4 v.1.0 Nannas Skørt

Når man er iklædt Nannas Skørt, er man ikke i tvivl om, at man er en rigtig prinsesse. Derfor er skørtet perfekt til alle piger, som elsker at være fine i tøjet, for det søde skørt er perfekt til både hverdag og fest.

Nannas Skørt har en fin og struttende form. Det er muligt, fordi skørtet har en optimal kombination af lethed og fylde, som opnås igennem et unikt garnvalg. Skørtet er strikket i striber i skiftevis Mayflower Easy Care og Mayflower Super Kid Silk. Det giver striber med forskellige struktur, for Easy Care er traditionelt uldgarn, mens Super Kid Silk er en blanding af mohair og silke.

Det er ikke kun garnvalget, som gør dette skørt helt unikt. Nannas Skørt har også en bemærkelsesværdig konstruktion, da den både består af et inder- og yderskørt, som er strikket i forskellige farver. Skørterne strikkes hver for sig og strikkes sammen til sidst, hvorefter der strikkes et elastrik i taljen, så skørtet sidder helt rigtigt.

Opskriften kan hentes gratis på linket herunder og er velegnet til alle let øvede strikkere. Den anderledes konstruktion og de forskellige garnteksturer giver en sjov strikkeoplevelse, og det unikke resultat taler for sig selv.