D104 v.1.0 Mønsterhue

Intet er bedre end en hjemmestrikket hue, når den danske vinter viser tænder. Hjemmestrikkede huer kan naturligvis laves i forskellige tykkelser efter varmebehovet, og denne hue er bestemt én af de ekstra tykke og varme af slagsen. Det gør den velegnet til selv de koldeste vinterdage.

Uld er én af de mest populære valg til strikkede huer, og det er ikke tilfældigt. Uldfibre er berømte for at give en behagelig varm. Denne hue er strikket i Molly Fine, som er 100 % letspundet uld med en løbelængde på 135 meter pr. 100 gram. Det giver dejligt tykt uldgarn, så du får en dejlig varm og vidunderligt blød hue. 

Huen er designet med et flot mønster i forskellige farver. Molly Fine fås allerede i et bredt farveudvalg, så du har mulighed for selv at eksperimentere med dine egne flotte farvekombinationer og skabe din egen hue. For at øge huens komfort er der desuden strikket enkeltrib i huens bund, så den slutter tæt og sidder godt på hovedet.

En strikket hue er et dejligt nemt og hurtigt strikkeprojekt, som er velegnet til begyndere. Hvis du er på udkig efter et endnu nemmere projekt, kan du også tage et kig på Easy Peasy huen.