143-1 v.1.0 Lucca Sweater Junior

Lucca Sweater Junior er en moderne fortolkning af den klassiske færøske sweater. Sweateren er helt enkel med sit minimalistiske mønster i to farver, men har fået et twist med en smal stribe i en tredje farve i sweaterens ribkanter. 

Med tre forskellige farver i sweateren er der gode muligheder for at lege med farven og sweaterens udtryk. Én mulighed er for eksempel at vælge to dæmpede farver til sweaterens mønster og til gengæld give den gas med en vild kontrastfarve i sweaterens kanter. 

Sweateren er strikket i Mayflower Molly Fine, som er en kraftig garnkvalitet. Vores Molly Fine er perfekt til denne type af sweatere, for garnet består af ren let spundet uld, hvilket gør den forbløffende luftig. Denne egenskab er ekstra vigtig til tykke sweatere, så du får en vamset sweater, der stadig føles blød og let. 

Vores Lucca Sweater Junior er forholdsvis nem at strikke, og den kan også være et hyggeligt lille projekt, hvis du gerne vil prøve mønsterstrik for første gang. Garnets kraftige struktur gør det nemt at overskue mønsteret, mens du lærer teknikken – og du får det skønneste resultat i form af den skønne Lucca Sweater Junior. 

Er du forelsket i denne opskrift? Lucca Sweateren kan også strikkes til en voksen. Du finder opskriften lige her