144-10 v.1.0 Lille Tuk sweater

Lille Tuk sweater er en klassisk børnesweater, hvor der eksperimenteres med farvesammensætninger og mønstre i flerfarvet strik. Derfor strikkes der i to kontrastfarver, så der skabes en tydelig effekt, selvom kontrasten udjævnes en smule med en mere neutral farve i overgangen mellem de to primære farver. 

Sweateren er strikket oppefra og ned, hvor skuldrene strikkes først. Herefter strikkes ryg- og forstykke på skuldrene, mens der gradvist skabes et mønster i overgangen mellem sweaterens farver. 

Lille Tuk sweater er strikket i Mayflower Venezia, som er en blanding af økologisk bomuld og skøn merinould. Det luksuriøse garn giver en meget behagelig sweater, som også er blød og perfekt til sart barnehud, og sweateren bliver derfor en ny favorit i garderoben.

Sweaterens åndbare fibre gør den perfekt til leg, for der er både bevægelsesfrihed og god åndbarhed, så sweateren går ikke på kompromis med komforten. 

Opskriften indeholder ingen teknikker og er forholdsvis begyndervenlig, selvom du måske ikke tidligere har prøvet at strikke en sweater med denne konstruktion.