146-2 v.1.0 Lavendel Kjole

Virkelig sød, knælang strikket kjole med det fineste farvemønster og et charmerende bindebånd i taljen.

Lavendel Kjolen er enkel at strikke. Den strikkes oppefra og ned i glat med raglanudtagninger. Halsåbningen har en ombukket ribkant og der skabes en god pasform med vendepinde. De korte ærmer og kjolekanten afsluttes med i-cord, hvilket giver et flot og markeret udtryk. I taljen strikkes der en i-cord snor ind, som kan bindes i en sløjfe på ryggen. Bindebåndet er en rigtig sød detalje til kjolen, som ligesom kjolens øvrige kanter tilmed strikkes i en anden farve for at få dem til at skille sig ud.

Bindebånd og kanter strikkes i det ensfarvede Mayflower Baby Alpaca, hvor selve kjolen er strikket i det smukke Mayflower Taormina. Garnet har et helt enestående farvemønster, som virkelig kommer flot til udtryk i denne kjole. De mange farver i garnet betyder, at det er nemt at matche kjolen med andet, når det fx kommer til at finde strømpebukser og en cardigan, der kan bruges sammen med kjolen.

Taormina er en blød alpakablanding og er derfor et godt valg til beklædning, og rigtig sød i den bløde Lavendel Kjole. Opskriften dækker str. 2 - 8 år.