D107 v.1.0 HoneyBee Strømpen

Drømmer du om et par hjemmestrikkede strømper i helt sublim kvalitet? Så skal du prøve at strikke et par strømper i vores Mayflower HoneyBee strømpegarn. Og vi har endda en strømpeopskrift klar til download nederst på siden. 

Strømpestrikning kan være ufordrende for begyndere, men har du først knækket koden, så går det hurtigt med at få strikket et nyt par, og resultatet er de skønneste strømper, som sidder perfekt på foden og varmer helt vidunderligt.

I opskriften anvendes Mayflower HoneyBee strømpegarn med en løbelængde på 210 meter pr. 50 gram. Garnet kan umiddelbart virke som almindeligt strømpegarn, men HoneyBee er helt sin egen. Helt utraditionelt består garnet nemlig af 50 % uld, 25 % bambusviskose og 25 % polyamid.

Man ser sjældent bambusviskose i strømpegarn, hvilket er en skam. Bambusviskoen gør nemlig garnet både blødere og mere slidstærkt. Derudover er bambus en bæredygtig råvare, da bambus høstes med få måneders mellemrum og ikke har brug for gødning.

Hvis du ikke tidligere har prøvet at strikke strømper, kan vi også anbefale BumbleBee Sokken, som strikkes i kraftigere garn, hvilket kan gøre projektet mere overskueligt.