143-3 v.1.0 Fyrtøjet Sweater

Fyrtøjet Sweater er en charmende børnesweater, som kan strikkes til både drenge og piger. Du skal ikke lade dig skræmme af sweaterens avancerede ribstruktur, for sweateren er bare strikket i falsk patent, som er en overraskende enkel strikketeknik. 

Falsk patent er en meget elastisk strikketeknik, som giver en sweater med en fantastisk pasform, der tilpasser sig kroppens bevægelser. Perfekt til aktive børn, hvor sweateren skal passe til en dag med leg og fri bevægelse. 

Sweateren er designet med mange fine detaljer, hvor du sikkert først vil opdage dem alle, når du er i gang med at strikke sweateren. Læg for eksempel mærke til den flotte stribe, der går ned langs sweaterens side og skaber en klædelig kontrast til ribstrukturen. 

I denne opskrift har vi anvendt Mayflower Baby Alpaca, som med kombinationen af alpaka og polyamid giver en ultrablød og samtidig slidstærk kvalitet, som egner sig godt til børnestrik. Alternativt kan du også bruge Mayflower Easy Care Classic. En kvalitet af 100 % ren uld, som kan holde til både en tur i vaskemaskinen og tørretumbleren.

Opskriften er nemmere, end den måske ser ud, idet falsk patent er ganske nemt at strikke, da der blot skal strikkes ret og vrang.