143-7 v.1.0 Elverhøj Hoodie

Elverhøj Hoodie er det perfekt eksempel på en ideel strikkeopskrift til børn. Hoodien er ekstremt behagelig at have på, da den er strikket i ultrablødt garn. Der er god bevægelsesfrihed i trøjen, og så ser den også flot ud. Og som en ekstra bonus kan opskriften bruges til både piger og drenge. Kan man andet end at elske den?

Hoodien er strikket i to tråde, og der bruges enten Mayflower Easy Care eller Mayflower Easy Care Tweed. Forskellen på de to garnkvaliteten er farverne. Hvor Easy Care er ensfarvet, har Easy Care Tweed flotte tweednister, så der er farver for enhver smag, idet du fx også kan vælge Easy Care men i to forskellige farver. Der er med andre ord rigtig gode muligheder for at sætte dit eget præg på trøjen eller lade modtageren bestemme udtrykket. Jo større farveforskel på det valgte garn, jo tydeligere bliver den melerede effekt. 

Hoodiens forstykke, bagstykke og ærmer er strikket hver for sig og monteres til sidst, og derefter strikkes hætten på. Vi anbefaler primært dette projekt til den letøvede strikker.

Opskriften kan hentes gratis på linket herunder. God fornøjelse!