135-8 v.1.0 Drengetrøje med hætte

Enhver dreng vil blive glad for denne lækre hættetrøje, som er strikket i én tråd Mayflower Cotton 1 og én tråd Mayflower New Sky Light. Mayflower Cotton 1 består af 50% bomuld og 50% akryl, mens Mayflower New Sky Light består af 35% alpaka, 35% uld og 30% polyamid.

Hættetrøjen er designet med et strukturmønster, der både er visuelt spændende og sjovt at strikke. Det gør denne hættetrøje til den perfekte udfordring til den let øvede strikker, som gerne vil prøve et overskueligt strikkeprojekt med strukturmønster.

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, om dette strikkeprojekt er det rette valg for dig, er du også velkommen til at kigge i vores øvrige udvalg af opskrifter.

Download opskriften på linket herunder.

OBS: Det oprindelige design er strikket i en kombination af Mayflower Sky Light og Mayflower Cotton 1, som begge er udgående garnkvaliteter. Sky Light er erstattet af New Sky Light, som er en forbedret kvalitet, ligesom Allinance Fine er en forbedret udgave af Cotton 1. Begge kvaliteter har samme strikkfasthed som de udgåede garner. Men husk altid at lave en strikkeprøve, inden du går i gang. Vi har valgt farver, som minder om de udgåede kvaliteter, og du skal derfor regne med, at farven kan variere fra billedet. Du kan også vælge dine egne farver nedenunder.