144-1 v.1.0 Den Flyvende Kuffert Sweater

Børnestrik må gerne være eventyrligt og have glimt i øjet, men samtidig skal det også være noget, som falder i forældrenes smag. Den Flyvende Kuffert Sweater er et perfekt eksempel på et design, som både vil tiltale børn og voksne. 

Sweateren er dækket af et enkelt strukturmønster, som går igen på både sweaterens krop og ærmer. Mønsteret strikkes efter diagram og består af rektangler, der bliver adskilt af tværgående linjer. Resultatet er karakteristisk og giver sweateren masser af personlighed. 

Den Flyvende Kuffert Sweater er strikket i Mayflower Easy Care Big, der er relativt kraftigt uldgarn. Vores Easy Care Big er perfekt til børnestrik, da garnet først og fremmest er blødt og kradsefrit. Derudover kan det også maskinvaskes og tørre i tørretumbler, så den daglige pleje er ekstra nem – og barnet kan trygt lege i sweateren. 

Selvom strukturmønsteret ser avanceret ud, så er det relativt nemt at strikke, og opskriften inkluderer et overskueligt diagram. Sweateren er strikket rundt nedefra og op. Ved ærmegabene strikkes ryg- og forstykke færdige hver for sig, og ærmerne strikkes og monteres til sidst.