138-5 v.1.0 Cardigan med hulmønster

Denne søde cardigan med knapper har et feminint hulmønster, som giver trøjen personlighed. Den er behagelig at have på og kan bruges hele året rundt, da den er strikket i Mayflower Cotton Merino Classic, som består af 50% ren ny uld og 50% bomuld.

Cardiganens ryg, to forstykker og ærmer er strikket hver for sig og sys til sidst sammen. Dette gør strikkeprojektet nemt at overskue. Hulmønsteret på trøjen er detaljeret og flot, men er udelukkende lavet ved hjælp af nemme strikketeknikker.

Cotton Merino Classic er den tykkeste garnkvalitet i Cotton Merino-serien og et skønt helårsgarn. Ved at kombinere uld og bomuld får du det bedste fra begge kvaliteter, og mens uld gør garnet blødt og varmt, bidrager indholdet af bomuld til at gøre garnet endnu mere slidstærkt. Samtidig er begge fibre organiske, hvilket giver garnet en god åndbarhed, og cardiganen føles derfor behagelig at have på.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton Merino Classic fv. 307, som desværre er udgået. Vi synes, at fv. 108 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde den farve, som du holder mest af.