124-5 v.1.0 Stribet bluse i retstrik

Denne enkle bluse har de fineste brede striber, som fremhæves af, at der er anvendt retstrik i stedet for det mere klassiske glatstrik. Blusen kan strikkes i str. 1 måned til 4 år, og for at gøre det nemmere at få den af og på, er den designet med knapper i skuldrene.

Blusens enkle design betyder, at den både kan bruges af drenge og piger. Vi har valgt at strikke den i blå og råhvid, men der er mange muligheder for andre farvekombinationer. Du kan naturligvis også vælge at lave en ensfarvet version af blusen, hvis du gerne vil have et endnu mere enkelt udtryk.

Blusen får et ekstra personligt twist, fordi der er valgt søde pingvin-knapper. Du kan også sætte dit eget personlige præg ved at vælge nogle andre sjove knapper eller give blusen et mere enkelt udseende med mere neutrale knapper.

OBS: Det oprindelige design er strikket i Mayflower Cotton 2, som desværre er udgået. Som erstatning anbefaler vi Mayflower Alliance. Husk altid at lave en strikkeprøve, inden du går i gang med projektet, så du er sikker på, at strikkefastheden og dermed de færdige mål holder. Vær også opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de farver, som du holder mest af.