145-2 v.1.0 Sommergækken trøje

Den bløde Sommergækken Cardigan strikkes top-down med raglanudtagninger og sidelukning, hvilket gør den nem at få både på og af barnet. Forstykket har fine, små snoninger og et dekorativt mønster, mens rygstykke og ærmer strikkes i glat. Ved halsåbning, ærmekanter og nederst på trøjen er der ribkanter. I siden laves der løbende knaphuller. Opskriften går helt fra nyfødt til 3 år, så når baby vokser ud af trøjen, er der mulighed for at lave en tilsvarende i et nummer større, da Sommergækken Cardigan godt kan vise sig at blive en yndet favorit.

Trøjen er nemlig strikket i det fine, bløde Mayflower Alliance Fine, som har en både behagelig og glansfuld struktur med høj slidstyrke. Garnet er desuden let, luftigt og åndbart, hvilket gør garnet ideelt til beklædning til både børn og voksne. Den gode åndbarhed betyder, at trøjen også fint kan bruges i løbet af årets varme måneder.

En ekstra stor bonus er, at garnet kan holde til vask ved op til 40 grader. Trøjen er således nem at rengøre og beholder faktisk sin blødhed efter selv hyppig vask.

I samme serie finder du også babybukser og en sød kyse.