M22 v.1.0 Mollys Romper

Molly Egelind er blevet mor for anden gang, og derfor har hun naturligvis haft strikkepindene fremme. Det har givet en række skønne babyopskrifter, som hun nu er klar til at dele med dig. Du kan for eksempel strikke denne skønne babyromper. 

Barnets komfort har været den primære fokus, da Molly designede denne skønne opskrift. Dels er der anvendt garn med god elasticitet, som giver masser af bevægelsesfrihed, hvilket fremhæves af pasformen, som også efterlader plads til at barnet kan have noget på indenunder. 

Selve romperen er strikket med et flot strukturmønster i dobbelt perlestrik, mens ribstrikkede ærmegab og halskant sørger for at romperen slutter tæt og varmer dejligt. 

Romperen kan strikkes i to forskellige garnkvaliteter, så du kan selv bestemme. Første mulighed er Mayflower Baby Alpaca, som består af en superblød alpakablanding, mens den anden mulighed er Mayflower Easy Care Classic, som er 100% uld. Begge garnkvaliteter fås i mange farver, så du kan selv sammensætte de flotteste farver til romperens striber.