M20 v.1.0 Mollys Bambihue (tynd version)

For de fleste strikkere er en familieforøgelse den perfekte chance for at sætte gang i en masse søde strikkeprojekter – og sådan har Molly Egelind det også. Hun er blevet mor for anden gang, og derfor har hun designet nogle skønne babyopskrifter, som hun gerne deler med dig.

Én af de nye babyopskrifter er den sødeste bambihue med uimodståelige ører. Huen har et fint bindebånd under hagen, så barnet ikke skubber huen af ved at uheld. Det gør den perfekt til kølige dage, hvor det er ekstra vigtigt at holde babyer helt varme. 

Huen kan strikkes i to forskellige typer garn. Første mulighed er Mayflower Baby Alpaca, som består af 60 % alpaka-uld og 40 % nylon. Alternativt kan du også strikke opskriften i Mayflower Easy Care Classic, som er 100 % uld. Begge garnkvaliteter er meget bløde og naturligvis også dejligt varme.

Denne hue er relativt tynd og derfor perfekt til overgangsperioderne i forår eller efterår. Alternativt har Molly også lavet en tykkere version af huen, som er bedre til vinterkulden. Du finder den tykke version af bambihuen lige her.