M21 v.1.0 Mollys Babytæppe

Molly Egelind har strikket siden hun fik sit første barn, og nu har hun fået barn nummer to. Igen har hun haft travlt med strikkepindene, og har designet en hel serie af babyopskrifter. Blandt andet dette skønne babytæppe, som naturligvis er et must-have, når der kommer en familieforøgelse.

Tæppet er strikket med et fint snoningsmønster, som dækker hele tæppet. Det giver samtidig en flot effekt, for tæppets forside og bagside får forskelligt mønster. 

Opskriften er lavet til at kunne blive strikket med to forskellige typer Mayflower garn. Du kan strikke tæppet i Mayflower Baby Alpaca, som er en superblød alpaka-blanding. Alternativt kan du strikke i Mayflower Easy Care Classic, som består af 100% uld. Begge garnkvaliteter er meget bløde og perfekte til sart babyhud. 

Denne opskrift er dejlig enkel, og den kan være et godt valg, hvis du vil prøve at strikke snoninger for første gang. Du får et sjovt og hyggeligt strikkeprojekt, hvor du hurtigt bliver god til at strikke snoninger. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Baby Alpaca fv. 028, mens bundle er i fv. 024. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.