147-1 v.1.3 Mælkebøtte Cardigan

Mælkebøtte Cardigan har et enormt fint bladlignende hulmønster på bærestykket. Trøjen strikkes top-down og er et overskueligt projekt at kaste dig over, hvis du skal strikke en fin cardigan til et barn i alderen fra 3-24 mdr. 

Hulmønstret er enkelt og passer til både drenge og piger, og trøjen strikkes i glat med udtagninger i bærestykket og ribstrik i kanterne. Forkanterne strikkes på til sidst, og der laves knaphuller i højre side, så du efterfølgende kan montere små knapper.

Mælkebøtte Cardigan strikkes i ét af vores fineste og blødeste uldgarner i 100% merinould, Mayflower London Merino Fine. Garnets fine struktur, som anbefales til pind 3 mm, gør det meget velegnet til især babyopskrifter som denne cardigan. Det komfortable garn er spændstigt og elastisk og derfor nemt at bevæge sig i, ligesom det holder både elasticitet og blødhed efter vask. London Merino Fine kan endda holde til maskinvask ved 30 grader og fås i hele 40 forskellige farver. Du finder derfor nemt farver, der passer til modtageren, hvad enten Mælkebøtte Cardigan skal videre til en pige eller en dreng.

Mælkebøtte Cardigan er en del af et sæt, hvor du også finder bukser og kyse med det samme fine hulmønster.