C3 v.1.0 Lige Linjer

Babytrøjen Lige Linjer strikkes top down og er en skøn og egentlig også sjov stribet trøje at strikke. Det løbende farveskifte gør, at du ikke kommer til at kede dig. Du skal nemlig hurtigt skifte til en ny farve, da omgangene i babystrik ikke har mange masker. Derfor tager babystrik heller ikke så lang tid at strikke, og Lige Linjer trøjen er hurtig klar til at komme i brug. 

Designet, som strikkes oppe fra og ned, er meget klassisk med raglanudtagninger og ombukket ribkant i halsen. Det fine design passer til både drenge og piger og kan laves i et væld af farver, som vil passe til begge køn.

Lige Linjer er strikket i Mayflower Cotton Merino, som er et rigtig blødt og let garn bestående af bomuld og uld i høj kvalitet. Garnkvaliteten er det perfekte miks af varme, vidunderlig blødhed og god åndbarhed, hvilket er helt ideelt til en babytrøje. På grund af bomulden bliver trøjen ikke for varm. Cotton Merino gør Lige Linjer til en let og luftig trøje, som er blød at have på, ligesom trøjen er flot at kigge på med striberne i varierende bredde.

Lige Linjer er udviklet i samarbejde med @garneline, og opskriften kan du hente lige nedenfor.

God fornøjelse.