639 v.1.0 Hæklede hagesmække (1)

En nødvendig ting til alle babyer er hagesmække, og man kan ikke få for mange. Hagesmækken skal både være blød og have god sugeevne, ligesom den skal kunne holde til vask og ikke mindst hyppig vask.

Disse hæklede hagesmække i den charmerende retrostil lever op til alle kravene og er tilmed nemme at lave. Opskriften indeholder forskellige versioner og forskellige designs, hvor du selv bestemmer, hvilken du helst vil lave, og hvilke farver du vil bruge. Nogle lukkes med bindebånd og nogle med knap. Opskrifterne kan laves i flere farver, ligesom de naturligvis også kan hækles i bare én farve. Nogle er lidt pyntede og passer godt til en lille pige, hvor andre er mere enkle og vil passe bedre til en lille dreng.

Hagesmækkene får de gode egenskaber fra garnvalget. De hækles nemlig i bomuldsgarnet Mayflower Cotton 8/4. Garnet har en rigtig god sugeevne, kan vaskes i maskine, er blødt og fås i et væld af forskellige farver. Alternativt kan du også strikke hagesmækkene i det økologiske Mayflower Cotton 8/4 Organic, som er GOTS-certificeret og med samme strikkefasthed.