126-1 v.1.0 Bluse med får

Babystrik er altid en fornøjelse, for man kommer hurtigt i mål, og resultatet er bedårende. Med denne bluse er resultatet ekstra sødt, for blusen er strikket med de fineste får i flerfarvet strik.

Selve blusen er strikket i to forskellige farver. Der er den primære bundfarve, og så er der den sekundære farve, som danner fårene og matchende striber på ærmerne. Vi har valgt at bruge en grå bundfarve, som er kombineret med en hvid sekundær farve, så fårene bliver hvide.

Blusen er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som fås i et bredt farveudvalg, så du har gode muligheder for eventuelt at vælge helt andre farver. Vores Easy Care Classic er 100% ren ny uld, så du får en dejlig varm bluse. Garnet er et godt valg til babystrik, for Easy Care Classic er dejlig blødt, og så kan det både maskinvaskes og tørres i tørretumbler.

Babyblusen strikkes nedefra og op. Der strikkes rundt indtil ærmegab, hvorefter ærmerne laves og strikkes på. Så strikkes bærestykket færdigt og til sidst lukkes ærmesømmene under ærmerne.