1831 v.1.0 Sweater med tern i vævestrik

Skønne strikketeknikker og flotte farver kan give de mest fantastiske sweatere. Her bruges vævestrik for eksempel til at skabe denne sweaters karakteristiske mønster i rustfarvet, chilirød og ferskenfarvet. De varme farver giver et smukt helhedsindtryk og givet et flot retro-look.

Sweateren er strikket i Mayflower Easy Care, som består af 100 % ren ny uld og har en løbelængde på 185 meter pr. 50 gram. Garnets relativt lange løbelængde giver en let uldsweater, som også kan bruges på de kølige dage i sommerhalvåret uden at blive for varm. Det er vigtigt at huske på, at uldgarn består af naturlige fibre, og derfor giver uld også god åndbarhed, så kroppen har nemmere ved selv at temperaturregulere.

Denne opskrift anbefales primært til øvede strikkere, som har erfaring med vævestrik. Det kan dog varmt anbefales af lære teknikken, for vævestrik er både spændende og sjovt. Du vil opleve, at der åbnes op for helt nye muligheder i forhold til strik, og du vil blive i stand til at skabe unikke mønstre, som ikke kan laves med andre strikketeknikker. Det giver helt nye muligheder for at eksperimentere med farver og mønstre.

Du kan downloade opskriften gratis ved at klikke på linket herunder. God fornøjelse.