1740 v.1.0 Sweater med knapper på skuldrene

Denne feminine sweater rammer den perfekte balance, mellem enkelthed og elegance. Sweateren er strikket i et nemt lille mønster i ret og vrang, og har raglanærmer. Både halskrave, ærmer og kant forneden er lavet i ribstrik.

Som en ekstra detalje, der virkelig løfter designet, har vi monteret fine perlemorsperler på skulderen. Mønstret henvender sig til den lettere øvede, eller nybegynderen, som sagtens kan strikke denne med en lille smule vejledning. Mønstret er meget elastisk og gør sweateren ekstra lækker og blød.

Sweateren er strikket i Mayflower Easy Care, der består af 100% Merino Uld. Kvaliteten er velegnet til både fest hverdag, da den snildt klarer både vaskemaskine og tørretumbler på uldprogram. Hele Easy Care-serien er for øvrigt mulesing free!

Mayflower Easy Care findes i mange smukke farver, varierende fra de klassiske toner, over i modefarverne samt sarte pasteller. Den viste model er strikket i farven Camel, men udvalget er stort, og valget er dit. God fornøjelse!

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.