138-7 v.1.0 Sweater med hætte og lomme

Denne lækre pigesweater er en fantastisk tilføjelse til enhver piges garderobe. Den kan bruges året rundt og har både lomme og hætte, hvilket er både praktisk og pænt. Sweaterens hætte og lomme er strikket i retstrik, mens selve sweateren primært er strikket i glatstrik. Der optræder dog også retstrik i bunden af sweateren og i bunden af sweaterens ærmer for at give sweateren et gennemarbejdet og dynamisk look.

Sweateren er strikket i én tråd Mayflower Cotton Merino Classic og én tråd Mayflower Cotton Merino. Disse to garnkvaliteter stammer fra samme serie, og selvom de har forskellige løbelængde, så er de begge sammensat af 50 % bomuld og 50 % uld. Der er anvendt to forskellige farver til denne sweater, hvilket giver et flot og meleret udseende, som giver sweateren ekstra personlighed.

Både bomuld og uld er organiske materialer, hvilket betyder, at de har en god åndbarhed. Derfor er sweateren også behagelig at have på under leg, for kroppen har mulighed for at slippe af med den overskydende varme.

Opskriften kan downloades på linket herunder. Den er naturligvis gratis.