EK3 v.1.0 Løs damesweater Easy Knit

Denne sweater i Mayflower Easy Knit er et oplagt strikkeprojekt, hvis du gerne vil strikke en nem og hurtig sweater. Garnets naturlige farveskift gør halvdelen af arbejdet for dig, for du behøver ikke selv at skifte farve for at give sweateren et flot mønster.

Sweateren er primært strikket i glatstrik, og har et ret enkelt udseende. Der er dog tilføjet ekstra detaljer i form af glat vrang i sweaterens bærestykke, hvilket også går igen i bunden af sweaterens ærmer.

Mayflower Easy Knit er en tyk garnkvalitet med en løbelængde på 80 meter pr. 50 gram, hvilket gør det nemt og hurtigt at blive færdig med et større strikkeprojekt som denne sweater.

Garnkvaliteten er sammensat af 53 % uld og 47 % akryl, hvilket skaber en slidstærk og blød garnkvalitet, som kan anvendes til mange projekter.

Denne sweater er kun et eksempel på garnets andre muligheder, for vi har mange forskellige opskrifter med Mayflower Easy Knit.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.