1713 v.1.0 Hvid bluse med to farver blå striber

Kobolt og hvid er to farver, som passer perfekt sammen, og derfor har vi valgt at benytte dem til denne lækre bluse, som er strikket i Mayflower 1 Class, der har en løbelængde på 210 meter pr. 50 gram.

Mayflower 1 Class er en garnkvalitet, som ofte bruges til strikning af strømper, men den kan også bruges til mange andre projekter. Mayflower 1 Class består af 75% uld og 25% nylon. Uldindholdet i garnet er med til at gøre garnet dejlig varmt, mens nylonindholdet gør garnet mere slidstærkt. Med andre ord betyder det, at du får en bluse, som du næsten ikke kan slide op, hvilket du med garanti vil blive glad for. Det tager tid at strikke en bluse, så du vil med garanti gerne kunne bruge den i mange år fremad.

Mayflower 1 Class er relativt fint garn, og det skal normalt strikkes på pind 2 eller 3. Dette er med til at give blusen et let look, da den hverken er særlig tung eller tyk, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil bruge den hele året rundt.

Denne opskrift er relativt enkel at følge, og den kan være et godt projekt, hvis du ikke har videre stor erfaring med at strikke bluser. Du skal blot sørge for at læse opskriften grundigt, så du ikke kommer til at begå fejl.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.