H1708 v.1.0 Herresweater med sorte kanter

Lækker herresweater, som er strikket i lysegråt garn med sorte kanter som kontrast. Dette skaber et enkelt og tidløst design, som kan passe til de fleste mænd, der gerne vil have en varm og pæn sweater.

Sweateren er strikket Mayflower New Sky, som består af 42% uld, 42% alpaka og 16% polyamid. Garnkvaliteten kombinerer det bedste fra de tre materialer, og den bliver dejlig varm og blød på grund af indholdet af uld og alpaka, mens polyamid-indholdet gør garnet ekstra slidstærkt.

Garnkvaliteten gør sweateren meget let, og derfor kan man knap mærke, at man har den på. Den varmer alligevel dejligt meget, og den kan både bruges med og uden noget indenunder. Garnkvaliteten fås naturligvis også i andre farver, så du kan fint designe din egen sweater med andre kontrastfarver.

Opskriften kan hentes gratis ved at klikke på linket herunder.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.