LB64 v.1.0 Håndboldspiller

Håndbold er én af danskernes foretrukne sportsgrene, og derfor skal du naturligvis også have mulighed for at hækle en håndboldspiller fra det danske landshold. Denne håndboldspiller er hæklet i Mayflower Cotton 8/4, som er vores klassiske bomuldsgarn med en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Garnkvaliteten fås i mange forskellige farver, og du kan også fint tilpasse opskriften, så spilleren i stedet kommer fra én af de danske håndboldklubber. B

Bomuldsgarn er særdeles velegnet til denne type af hækleprojekter, da bomuldsgarn ikke er særlig strækbart. Dette gør dukken mere fast, så den bedre holder formen, hvilket er en stor fordel. Derudover kan bomuld også maskinvaskes.

Den søde håndboldspiller kan også være en god idé, hvis du for eksempel gerne vil lave en hæklet konfirmationsgave til en håndboldglad konfirmand. Du kan eventuelt ændre håret, hvis dukken skal hækles til en pige.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver fra Mayflower Cotton 8/4 Organic, som desværre er udgået. Som erstatning anbefaler vi farver fra Mayflower Cotton 8/4, som minder meget om de udgåede farver. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de farver, som du synes bedst om.