LB64 v.1.0 Håndboldspiller

Håndbold er én af danskernes foretrukne sportsgrene, og derfor skal du naturligvis også have mulighed for at hækle en håndboldspiller fra det danske landshold.

Denne håndboldspiller er hæklet i Mayflower Cotton 8/4, som er vores klassiske bomuldsgarn med en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Garnkvaliteten fås i mange forskellige farver, og du kan også fint tilpasse opskriften så spilleren i stedet kommer fra én af de danske håndboldklubber.

Bomuldsgarn er særdeles velegnet til denne type af hækleprojekter, da bomuldsgarn ikke er særlig strækbart. Det gør dukken mere fast, så den bedre holder formen, hvilket er en stor fordel. Derudover kan bomuld også maskinvaskes, så der er mulighed for at rengøre dukken, hvis den skulle blive beskidt.

Den søde håndboldspiller kan også være en god idé, hvis du for eksempel gerne vil lave en hæklet konfirmationsgave til en håndboldglad konfirmand. Du kan eventuelt ændre håret, hvis dukken skal hækles til en pige.

Hækleopskriften på vores håndboldspiller er naturligvis helt gratis. Du kan downloade den ved at klikke på linket herunder.