129-5 v.1.0 Feminin trøje med bærestykke

En virkelig nuttet og fin lille trøje til den lille pige. Den er her strikket i det lækre bløde garn fra Mayflower kaldet Mayflower Easy Care. 

Mayflower Easy Care er den 100 % Rene Nye Uld der slet ikke kradser. Klart et valg til den travle familie eller enlige hvor det hele skal være rent og klar dag for dag.

Mayflower Easy Care er lige til at vaske i vaskemaskinen og tørre i tørretumbleren. It's easy. Nemt og bekvemt. Denne sirlige fine lille bluse til den allermindste kan smukt kombineres med den fine og yndige lille pyntekrave som det ses på billedet. Men blusen har et fint lille bærestykke og kan med lethed anvendes uden kraven hvis man ønsker det. Det flotte lille hulmønster gør den ekstra bedårende.

Mayflower Easy Care findes i et væld af skønne farver helt fra de sarte pastel farver, over de stærke pangfarver til naturfarverne. Der er helt sikkert en farve der også passer dig. 

Check de mange skønne lækre farver ud på Mayflowers hjemmeside, du vil blive vildt begejstret og download samtidig de flotte opskrifter fra Mayflower. Det er ganske gartis. Lige til at gå til.