EK7 v.1.0 Easy Knit dominosweater

Mayflower Easy Knit er den perfekte garnkvalitet til den utålmodige strikker, som gerne vil have hurtige resultater. Her har vi blandt andet brugt Easy Knit til at designe en charmende og hyggelig sweater, som passer perfekt, som kan hjælpe med at holde dig varm.

Denne sweater er helt unik, og det skyldes især garnvalget. Easy Knit er kabelspundet, hvilket betyder, at garnet har varierende tykkelse. Det giver et rustikt look, som passer godt til denne type af sweater.

Easy Knit består af 53 % uld og 47 % akryl. Derudover har det en løbelængde på 80 meter pr. 100 gram, så der er tale om en forholdsvis kraftig garnkvalitet, som især er god til tykke sweatere eller lignende. Det er dog kun fantasien som sætter grænser, og du kan hurtigt få strikket meget tøj, når du bruger Easy Knit.

Du kan downloade opskriften ved at klikke på linket herunder. God fornøjelse!

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.