1779 v.1.0 Damesweater med tværribber

Denne sweater har et flot og anderledes udseende med sine smarte tværribber, som både går igen på sweaterens bul og ærmer. Det giver sweateren et moderne og tidløst look, hvor der er fokus på skønheden i den enkle strikketeknik.

Der er anvendt Mayflower Cotton 1 i denne opskrift. Mayflower Cotton 1 er en lækker garnkvalitet i 50% bomuld og 50% akryl med en løbelængde på 175 meter pr. 50 gram. Denne garnkvalitet er især bemærkelsesværdig, fordi den er velegnet til helårsbrug. Uldgarn kan nemt blive for varmt til sommerhalvåret. Her er bomuld er mere tempereret, mens indholdet af akryl i Mayflower Cotton 1 er med til at gøre garnet lettere.

Den viste sweater på billedet er strikket i den smukke Dessert Green, men Mayflower Cotton 1 fås også i mange andre skønne farver, og du kan for eksempel give sweateren et helt andet udtryk ved at vælge en mørkere farve.

Sweaterens karakteristiske tværribber er lavet ved skiftevis at strikke to omgange ret og to omgange vrang. Dette er en enkel teknik, der givet et meget flot og anderledes resultat.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.