1769 v.1.0 Boxy Sweater

Denne sweater er strikket med en boxy form, hvilket er med til at give den et oversize look, som både er moderne og efterspurgt hos mange. Sweaterens ærmer er påsatte og løse ligesom resten af sweateren, hvilket giver et gennemført look.

Når du vælger at strikke en boxy sweater, så får du samtidig en ufatteligt behagelig sweater, som kan bruges året rundt. Du kan sagtens have noget på indenunder denne sweater, så den er perfekt til vinterhalvåret, men samtidig passer den også fint til en kølig sommerdag.

Vi har anvendt Mayflower Cotton Merino, som har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram og består af 50 % ren ny uld og 50 % bomuld. Det er især indholdet af bomuld, som er med til at sørge for, at denne sweater ikke bliver for varm.

Med andre ord får du de bedste egenskaber fra to forskellige materialer, når du vælger at strikke i Cotton Merino, og så er opskriften naturligvis også gratis. Du kan klikke på linket herunder, hvis du gerne vil hente opskriften og se nærmere på den.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.