119-8 v.1.0 Børne- baby bluse og trøje i perlestrik eller ret

Smukke og klassiske trøjemodeller til de mindste, som holder dem varme. Begge trøjer strikkes nedefra og op og passer til børn i alderen nyfødt og op til fire år.

Du kan frit vælge, om du vil lave en cardigan eller en sweater med åbning i den ene raglanside, eller om du vil lave trøjen med retstrik eller perlestrik. Uanset, hvad du vælger, vil du stå tilbage med en flot og sød, lille trøje, og begge modeller er også nemme for selv den uøvede strikker. Du kender sikkert en lille, som kunne få glæde af en fin, blød trøje som denne.

Trøjerne strikkes i dobbeltgarn i Mayflower Hit Tatoo, som med to tråde får dobbelt op på både tykkelse, blødhed og varme. Alternativt kan du også strikke trøjerne i bomuldsgarnet Mayflower Cotton 8/4, hvor du stadig skal bruge to tråde. Begge garnkvaliteter er både nemme at arbejde med og at holde, da de kan tåle at komme i vaskemaskinen. Derudover bliver det ikke et problem at finde den rigtige farve, da begge garner fås i mange smukke og farverige nuancer. Alternativt kan du også vælge at strikke med to forskellige farver for at få et meleret farvespil i din trøje.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.