1702 v.1.0 Bluse med lynlås i halsåbning

Denne isblå bluse er lavet med et yndigt og enkelt mønster, som gør den unik og anderledes, selvom den er strikket i ensfarvet garn. Den er fuldstændig perfekt til en kølig sommeraften, hvor man kan brug for en lun bluse, men den kan også sagtens bruges om vinteren. Den er generelt perfekt som overtræksbluse, og lynlåsen i halsen betyder, at den er nem at få af og på.

Blusen er strikket i Mayflower New Sky Light, som består af 35% alpaka, 35% uld og 30% polyamid og har en løbelængde på 300 meter pr. 50 gram.

Du får et spændende strikkeprojekt, hvis du vælger at lave denne bluse, og den vil med stor sandsynlighed bliver brugt rigtig meget. Heldigvis er Mayflower Sky Light en slidstærk garnkvalitet på grund indholdet af nylon, mens kombinationen af uld og alpakka gør blusen henholdsvis varm og blød.

Det er en fordel, hvis du har en smule erfaring med at strikke bluser, før du kaster dig over denne bluse. Hvis du er begynder, kan du overveje at kigge på vores brede udvalg af strikkede bluser til damer. Her kan du både finde nemme og udfordrende opskrifter, og du kan næsten være sikker på, at der også er en bluse, som både passer til din smag og strikkeerfaring.