139-3 v.1.0 Babypigetrøje

Hvis du vil prøve et sjovt og anderledes strikkeprojekt, så skal du strikke denne flotte og detaljerige trøje. Trøjens mest markante detalje er det flotte hulmønster på forstykkerne. Dette hulmønster gør trøjen sød og feminin, mens rygstykket er strikket i perlestrik, som passer godt til hulmønsteret. Trøjens ærmer er mere neutrale og er strikket i glatstrik, selvom bunden af ærmerne dog er retstrikkede, hvilket giver ærmerne en god pasform.

Denne trøje er designet i tre forskellige farver af Mayflower Cotton Merino, som består af 50 % uld og 50 % bomuld og har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Ryggens farve går igen på hals- og forkant, hvilket er med til at binde trøjens mange detaljer sammen.

Cotton Merino fås i mange forskellige farver, og du kan sagtens strikke trøjen i andre farver. Du kan også gøre den mere enkel ved for eksempel at strikke den i én eller to farver. Du kan se Cotton Merinos farveudvalg længere nede på denne side. Farveudvalget inkluderer blandt andet både melerede og ikke-melerede farver.

Ligesom vores andre opskrifter er denne opskrift naturligvis også gratis. Du kan downloade den ved at klikke på linket herunder.

OBS: Dette design er en del af vores arkivopskrifter. Disse kan være designet i udgåede garnkvaliteter eller på anden måde have mistet aktualitet. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde support på opskrifter i arkivet.