1827 v.1.0 3i1 bluse med korte-, 7/8- og lange ærmer

Her får du faktisk ikke bare én opskrift, men derimod tre. Vi har valgt at lave denne opskrift, så den fås i tre forskellige variationer. Det betyder, at du både kan strikke blusen med korte ærmer, med 7/8 ærmer og med lange ærmer. Tre enkle variationer, som giver tre meget forskellige bluser.

Selve blusen er strikket oppefra og ned. Dermed minimeres monteringsarbejdet for når blusen er færdig, skal du bare sy to små huller i armhulerne sammen. På den måde kan du koncentrere dig om at strikke og behøver ikke at bekymre dig om besværlig eftermontering.

Blusen er strikket i Mayflower Cotton Merino, som består af 50 % uld og 50 % bomuld, hvilket gør garnkvaliteten egnet til både sommer- og vintermånederne. Både uld og bomuld er organiske materialer, og derfor har de god åndbarhed. Det betyder, at kroppen selv får optimale muligheder for at regulere temperaturen, så du hverken får det for varmt eller for koldt.

Opskriften kan downloades ved at klikke på linket herunder, og du finder alle tre opskrifter i samme fil. Vær opmærksom på, at du skal bruge mere garn, hvis du vælger at strikke med 7/8 ærmer eller med lange ærmer.