2077 v.1,1 Agnethe bluse

Agnethe blusen har et helt enestående snit, da den er strikket i vendestrik, ligesom strikkeretningen går på tværs fra sidesøm til sidesøm. Derudover gør garnet også noget helt specielt for blusens design, da det løbende farveskifte bygger yderligere facetter på blusens smukke design.

Blusens for- og bagside består af to rektangler i retstrik, som strikkes med vendepinde. Med denne teknik dannes der i alt fire trekanter på hvert stykke, og det fantastiske mønster opstår. Opskriften guider dig godt igennem teknikken. Når trøjen skal monteres, sys for- og bagstykke sammen, og der strikkes op til ærmer i hvert ærmegab. Ærmekanterne og den nederste kant strikkes i rib, mens der laves retriller i halskanten.

Agnethe blusen strikkes i det fantastisk farverige Mayflower Taormina, som er den skønneste alpakablanding. Taormina er derfor både helt enestående blød og slidstærk. Garnet har en unik opbygning, idet det indeholder flere forskellige farver i ét, som alle er nøje afstemt til hinanden og komplimenterer hinanden flot. Taormina har ét langt farveskift, som varierer mellem korte og brede striber i enten afdæmpede eller mere kraftige farver.

Med dette design og det fabelagtige Taormina får du en helt unik strikkeoplevelse og ikke mindst Agnethe bluse.