2121 v.1,0 Agnes Cardigan

Agnes cardigan har et fedt design med store tern, knapper og en høj krave. Strikket i en lækker og lun kvalitet, som også gør den egnet som en jakke i overgangsperioden.

Cardiganen strikkes i glatstrik med intarsiateknik i to farver, hvor hvert farvefelt strikkes med sit eget separate garnnøgle. Ryggen og de to forstykker strikkes nedefra og op, og delene strikkes sammen i skuldrene. I ærmegabene strikkes der masker op til ærmer, som ligesom kroppen strikkes i tern. Ærmerne afsluttes med ribkant, ligesom der også strikkes rib i knapstolpen og den nederste kant. I halsen strikkes der masker op til halskrave i rib.

Agnes cardigan strikkes i Mayflower New Sky, som er en fantastisk blød og lun garnkvalitet spundet på bl.a. uld og alpaka. Cardiganen bliver derfor helt eminent blød og behagelig og føles skøn mod huden. Særligt på kolde dage eller aftener vil Agnes cardigan virkelig komme til sin ret og føles fantastisk at have på som et ekstra lunt lag.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 69, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 79, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.