M31 v.1.0 WilmaWrap

Molly Egelind har designet det bløde Wilma Wrap, som er en meget alsidig beklædningsgenstand, da den trekantede form og de lange i-cord snore på hver 50 cm åbner op for, at det kan bruges på flere forskellige måder.

Det oplagte er at bruge det som et blødt og fyldigt tørklæde rundt om halsen, ligesom det også har en god størrelse til at kunne lægges hen over skuldrene, hvor det kan lune. Derudover kan det faktisk også bruges som en top, hvor du vikler det om overkroppen fx udenpå en bluse eller skjorte og binder i-cord snorene under brystet. Lige meget hvordan du vælger at bruge dit Wilma Wrap, vil den trekantede form komme flot til sin ret.

Det fascinerede vaffelmønster består af ret- og vrangmasker i kombination med vandrette masker. Tilsammen danner disse masker den fine, kvadratiske struktur, og når du først er inde i teknikken, går det stærkt med at strikke dit Wilma Wrap. Hvis teknikken "Vandrette Masker" er ny for dig, kan du finde vores videoguide til det på mayflower.dk/vandrettemasker. 

Designet er lavet til det fantastisk lune og slidstærke Mayflower Baby Alpaca, som samtidig også er helt ekstraordinært blødt. Garnet kommer i flere skønne, klare farver, som kan gøre det svært for dig at vælge den bedste til dit Wilma Wrap.

Opskriften kan downloades nedenfor.

God fornøjelse.