D118 v.1.0 Tagetes Sjalet

Virkelig let og luftigt sjal i et vidunderlig blødt og farverigt garn. 

Tagetes Sjalet får sin trekantede facon, da det strikkes fra midten og udad. Du starter derfor med ganske få masker på pinden og øger løbende maskeantallet på hver pind. Mønsteret med to pinde glat og to pinde glat vrang givet et flot og let voluminøst ribmønster. Mønsteret er nemt at gå til, hvilket også gør sjalet til et godt begynderprojekt.

Tagetes Sjalet strikkes i Mayflower Taormina, som er et enormt blødt og smukt garn med alpaka. Sjalet gør sig rigtig godt i dette garn, da garnets utrolig blødhed giver et dejlig komfortabelt sjal, som man får lyst til at tage over skuldrene og bruge. Sjalet er tilmed dejlig lunt men stadig let og føles derfor heller ikke tungt at bære. Retriller i Taormina giver sjalet en let og behagelig fylde, hvilket er rart til et sjal, hvor man netop gerne vil have en varmende og beskyttende effekt. Taormina er desuden slidstærkt og vil derfor uden problemer kunne holde til flere sæsoner.

Det helt særlige ved sjalet kommer fra Taorminas fantastisk flotte farveskifte. Farverne i hvert nøgle er nøje udvalgt og fungerer godt sammen, og sjalet vil derfor indeholde elementer af mange forskellige farver, som passer til flere forskellige sæt tøj og anledninger. Det løbende farveskifte gør Tagetes Sjalet til et sjovt projekt at strikke, da det hele tiden ændrer farve og udtryk.    

Download den gratis opskrift nedenfor.

God fornøjelse!