D100 v.1.0 Noams Nissehue

Intet skaber julestemning som en nissehue, og det bliver blot mere personligt, hvis nissehuen er hjemmelavede. Der findes mange opskrifter på hæklede og strikkede nissehuer, men få hjemmelavede nissehuer er lige så smukke og detaljerede som denne hæklede version.

Selve opskriften er særdeles velegnet til den letøvede hækleentusiast, som gerne vil prøve et sjovt og spændende projekt, hvor der anvendes forskellige teknikker. I opskriften er der også detaljerede vejledninger med billeder til huens mest udfordrende elementer, så du behøver bestemt ikke at være ekspert for at kunne følge opskriften.

Huens bund er designet med en ribkant i fastmasker, så den sidder behageligt på hovedet. Resten af huen er primært hæklet i stangmasker, hvilket betyder, at huen også er forholdsvis hurtig af hækle.

Du kan hente opskriften gratis herunder. Noam’s nissehue er lavet i Mayflower Easy Care, som har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram og består af 100 % ren uld. Derudover kan Easy Care også maskinvaskes og tørres i tørretumbler, så den er nem at holde ren i løbet af december.