D108 v.1.0 Hue i patentstrik

Denne smukke hue er vidunderligt let, og samtidig varmer den overraskende meget. Ribkanten er strikket i én tråd Mayflower New Sky, mens selve huen er strikket i tre tråde Mayflower Super Kid Silk. Derfor er det naturligvis også Super Kid Silk, som for alvor er grunden til, at denne hue bliver så vidunderlig.

Super Kid Silk er en skøn blanding af mohair og silke. Begge fibre er ufatteligt bløde, og den luksuriøse mohair giver garnet en helt uforlignelig lethed, da garnet faktisk har en løbelængde på hele 195 meter pr. 25 gram.

Super Kid Silk fås også i en version med print. Vores versioner af huen er strikket med tre forskellige varianter af Super Kid Silk Print, hvilket skaber de smukkeste farveforløb, som tilsammen giver nogle vilde farveeffekter. Hver variant af Super Kid Silk Print har nemlig sine egne farver og farveskifte.  

Der er uendeligt mange muligheder, når du strikker med Super Kid Silk Print, og hver ny kombination er et nyt eventyr. Alternativt kan du også vælge at lave en mere afdæmpet version ved at udskifte én eller flere af de printede tråde med vores ensfarvede Super Kid Silk.

I alt skal du beregne at bruge ca. 40 g Super Kid Silk til huen i den længste udgave.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 80. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 78, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.