M07 v.1.0 FrejaBaretten

Baretten er en klassiker i Frankrig, og i denne opskrift har Molly lavet en nyfortolkning af den traditionelle hat, som ofte ses i filtet uld. Her er hatten dog strikket, hvilket giver en perfekt luftighed, som klæder FrejaBaretten. 

FrejaBaretten er designet med én tråd Easy Care og én tråd Super Kid Silk. Easy Care er en lækker garnkvalitet i 100 % uld, som har en løbelængde 185 meter pr. 50 gram, mens Super Kid Silk består af 76 % moahair og 24 % silke og har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram. 

Tråden af Easy Care giver hatten sin tyngde, mens tråden af Super Kid Silk giver hatten et fluffy look på grund af indholdet af mohair, mens silken er med til at holde på pasformen. Med kombinationen af to forskellige tråde er det også muligt at give hatten et let meleret udtryk, da de to tråde ikke har helt den samme farve, hvilket giver mere farvedybe. Designet er en del af kollektionen Molly by Mayflower.

FrejaBaretten er forholdsvis nem at strikke og holder sin pasform perfekt. Hatten kan nemt styles på forskellige måder og bliver aldrig kedelig. Hvis du ønsker, kan du også vælge at tilføje en pompom i toppen, hvilket også er beskrevet i opskriften.