D101 v.1.0 Easy Peasy Hue

En strikket hue kan være et godt begynderprojekt, hvis du gerne vil prøve at strikke andet end karklude og halstørklæder. Det er et lille og overskueligt projekt, og samtidig får du noget yderst brugbart, som du kan have glæde af i mange år.

Easy peasy huen er en nem og meget enkel hueopskrift, hvilket gør den helt perfekt til begyndere. Der anvendes ingen avancerede strikketeknikker, og du får en skøn og lækker strikket hue, som føles vidunderlig at have på.

I denne opskrift er der anvendt Mayflower Molly Fine, som består af 100% letspundet uld, som sikrer god varme og høj åndbarhed. Den kraftige garnkvalitet skal strikkes på pind 6 eller 7 mm, hvilket samtidig gør Easy peasy huen til et hurtigt projekt, da du hurtigt kan se fremskridt med store pinde. Samtidig skal der også kun bruges ét nøgle, så det er også nemt at købe garn til huen.

Den færdige hue er vidunderlig at have på. Ribkanten i bunden sikrer en dejlig pasform, så huen sidder godt på hovedet, og uldgarnet giver en behagelig varme, så du nemt kan holde hovedet varmt på selv årets koldeste dage.