2104 v.1,0 Aarhus Genser

Top-down sweater, som strikkes med raglanudtagninger, rullekrave og et yndigt strukturmønster i bærestykket. Sweaterens klassiske opbygning peppes op af det fine mønster i bærestykket og ikke mindst garnkombinationen.

Først laves en ribstrikket rullekrave med vendepinde, hvilket giver en bedre pasform. Derefter strikkes bærestykket i harlekintern og med raglanudtagninger, hvor et diagram guider dig. Efter bærestykket strikkes kroppen i glatstrik, mens ærmemaskerne hvilker, indtil Aarhus genseren afsluttes med en ribkant. Ærmerne strikkes oppefra og ned og afsluttes med en længere ribkant.

Aarhus genseren strikkes i 2 tråde med 1 tråd Mayflower 1 Class Cashmere og 1 tråd Mayflower Super Kid Silk. Med en kombination af disse kvaliteter er det blød, der møder blød. Du kan derfor sikkert godt høre, at din Aarhus genser bliver helt fantastisk blød og lækker at have på, ligesom billederne af designet også tydeligt viser, hvor fluffy og vamset sweateren er. Garnerne gør sweateren behageligt varm og meget passende til kolde dage.

OBS: Vær opmærksom på, at jo lysere farver du vælger, jo tydeligere bliver mønsteret i bærestykket. Vær også opmærksom på, at vi til dette design ikke anbefaler at erstatte Super Kid Silk med Elba.