Returnering af varer

 

Hos Mayflower A/S har du 30 dage til at fortryde dit køb.

Er du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du returnere dine varer indenfor 30 dage.
Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af Mayflower A/S, står du selv for forsendelsesomkostningerne. Du hæfter selv for skader opstået under transporten eller for bortkomne pakker. 

Produktet samt banderolen skal være intakt og i ubrugt stand (eksempelvis må garn ikke lugte af røg m.m.). derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.
Hvis den originale emballage (ikke de hvide forsendelsesposer fra Mayflower A/S) er beskadiget med eksempelvis tape, pakkelabel eller lignende, vil der være et afslag i prisen.

 

Klik her for at købe returlabel gennem os, og returnér din pakke

 

Udfyld venligst nedenstående returneringsformular, og send herefter dine returvarer til følgende adresse: 

Mayflower 
Erhvervsparken 22
DK-9700 Brønderslev

Refundering

Hvis du ønsker pengene retur, vil pengene altid føres tilbage til betalingskortet, hvormed varen er købt.  Er det ikke muligt, vil du blive kontaktet, for at vi kan få oplyst et kontonummer, vi kan overføre pengene til. 

Returnerede varer må ikke være taget i brug. Det er vigtigt, at varen fremstår som ny og returneres i samme stand, som du modtog den.

Det vil sige, at varen skal være ubrugt og intakt ved returneringen, og at banderole og emballage skal være i original stand. 

Er varen/emballagen skadet eller bærer præg af brug, vil der være et afslag i refunderingen.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, som du har bestilt i forkert farve, garnkvalitet eller lignende, skal denne blot returneres, og du bestiller herefter selv den ønskede vare på ny.

Når du ønsker at ombytte til en anden vare, skal du returnere den købte vare og selv bestille den nye vare, du ønsker i stedet for. Vi udbetaler pengene for den returnerede vare, når vi har modtaget den.

Reklamation

Er din vare defekt, eller har du en anden reklamation, bedes du altid kontakte os, før du sender varen retur.

Skriv en mail til shop@mayflower.dk med din reklamation, og så vil vi hurtigst muligt behandle din reklamation. 

Din mail skal indeholde ordrenummer og grunden til din reklamation. Medsend gerne billeddokumentation om muligt. 

Vi betaler udgiften til returforsendelsen og opretter en returlabel til dig, så du slipper for udgiften. Vi godtgør ikke udgifter til emballage til returforsendelsen, men anbefaler, at du genbruger emballagen, som du modtog varerne i.