Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Levering

Mayflower A/S (CVR 76 87 45 14) forsøger altid at få dit køb sendt frem hurtigst muligt og har derfor valgt, at vi arbejder sammen med 3 forskellige transportører:
• DAO (Dansk Avis Omdeling)
• Bring
• Instabox

Du vælger selv fragtleverandør af din ordre.
Alle pakker leveres til en valgfri pakkeshop i nærheden af din bopæl, med mindre du vælger at få varen leveret helt til døren, som en ekstra ydelse. Se yderligere information om fragt og levering.

Leveringstiden er normalt fra 1 til 2 hverdage for alle de varer, der er på lager.

Bestilling

På Mayflower.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er oplyst i DKK inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Mayflower A/S er du beskyttet af danske forbrugerbeskyttelseslove og den almindelige danske aftaleret.

Vi tager forbehold for afgiftsændringer, trykfejl samt pris- og valutaændringer.

Du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail, når du har gennemført en onlinebetaling. Den anbefaler vi, at du gemmer.


Sikkerhed ved køb og betaling

Det er fuldkommet sikkert at handle og bruge dine kreditkort hos Mayflower A/S.
Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en online meddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Betalingen kan ske med Dankort, VISA Dankort, VISA, MasterCard, MasterDebit, VISA Debit eller MobilePay

Der opkræves ikke gebyr ved betaling på Mayflower.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Mayflower A/S. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Når du bestiller og betaler din ordre hos Mayflower A/S kører alle betalingstransaktioner via Nets og Wordline (tidligere kendt som PBS), og ingen data om dit kreditkort kan ses af Mayflower A/S.

Vi benytter QuickPay som betalingsgateway, og QuickPay er PCI-certificeret efter internationale standarder for databeskyttelse.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark.
Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, medmindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

Faktura

Fakturaen modtager du på e-mail. Din følgeseddel følger dine varer.

 

Konkurrencer og kampagner

Mayflower A/S afholder med jævne mellemrum konkurrencer. Ved enhver konkurrence oplyser vi præmiens værdi samt antallet af præmier i forbindelse med konkurrencen.

Udvælgelsesproceduren i forbindelse med tildeling af præmier kan variere. Det samme gælder hvornår vinderen trækkes, samt om vinderen bliver offentliggjort i forbindelse med konkurrencen. Hvis ikke andet er angivet, så sendes præmien direkte til vinderen umiddelbart efter konkurrencen er afsluttet.

Kan vi ikke sende præmien til en udtrukket vinder på grund af manglende oplysninger eller lignende, fordi pågældende ikke har vendt retur på vore henvendelse enten via mail, telefon, privat beskeder på sociale medier eller andet inden for 14 dage, så vil vi udtrække en ny vinder.

Ved nogle konkurrencer kræver vi både, at du tilmelder dig med mail og telefonnummer. Dette efterspørger vi med det formål at sende dig mail nyhedsbreve med gode tilbud og nyheder, og sms'er ved store kampagne tilbud. Ønsker du ikke at modtage sms fra os, så kan du altid afmelde via link i sms'erne.

 

Varespecifikationer

Mayflower A/S opgiver vægt, mål og andre specifikationer ud fra producenternes angivelser.
Såfremt en vare ud fra dette ikke lever op til forventningerne, gælder vores 365 dages returret naturligvis.

Farver og størrelser

Der kan forekomme mindre forskelle i farver eller i størrelser på vores website, da dette kan afhænge af brugerens skærm. Derfor bliver dette ikke betragtet, som en fejl og vil derfor heller ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen.

Retur

Læs vores returbestemmelser her.

 

Tilbagebetaling ved returnering

Så snart Mayflower A/S har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bankkonto. Der kan gå nogle dage, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

 

Reklamationsret

Reklamerer du over en vare indenfor 24 måneder, og vi beder om at få varen sendt ind til inspektion, så skal du i første omgang selv dække fragtomkostningerne. Du kan altid købe konkurrencedygtig returtransport her hos Mayflower A/S. Klik her for returlabel.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis vi konstaterer fejlen og dermed anerkender reklamationen.

Konstaterer vi derimod forkert brug af varen eller ualmindeligt slid, vil du ikke få refunderet fragtudgifter.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Outlet og 2. sorterings vare kan ikke reklameres for allerede nævnte fejl og mangler i produktinformation.

Varen sendes til:
Mayflower A/S
Aalborgvej 14
DK – 9700 Brønderslev
E-mail: shop@mayflower.dk

Du bedes altid kontakte os inden du sender en reklamation retur. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Ansvar og forbehold

Handel på Mayflower A/S kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Mayflower A/S. For at handle hos Mayflower A/S skal brugeren være fyldt 18 år.


Mayflower A/S, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at Mayflower A/S til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion.

Mayflower A/S kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af mayflower.dk, såsom problemer med internetforbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer.

Mayflower A/S kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. Mayflower A/S tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på Mayflower.dk.

Mayflower A/S er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

 

Tekster og billeder

Er man forhandler hos os må man benytte vores billeder fra Mayflower.dk/download efter aftale med Mayflower A/S.


Teksterne på vores side (Produkter, forklaringer osv.) må aldrig kopieres, hverken af forhandlere eller af privatpersoner. Alle tekster skal skrives med egne ord. Kopieres en tekst uden forudgående tilladelse vil man blive kontaktet af os i forhold til brud på ophavsretten.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik her.